Vi är skapade och formade till GEMENSKAP – inte bara för sakens skull – utan för att det är tillsammans med andra som vi utvecklar vår identitet, stärks i vår självkänsla och känner oss bekräftade. Du har kanske hört att ensam är stark? Det är samtidens största lögn. Vi behöver vänskap för att kunna vara starka och vara svaga. Vi behöver vänskap för att kunna leva helt enkelt. Längtan efter vänskap är medfödd. Jag är så tacksam att ha massa härliga människor i mitt liv. Här bredvid mig har ni @alzubaidijr som jag nyligen fått lära känna. Wow, vilken kille med massa kärlek och energi. Sådana människor skall man lyfta 🏻️🏻

Vi är skapade och formade till GEMENSKAP – inte bara för sakens skull – utan för att det är tillsammans med andra som vi utvecklar vår identitet, stärks i vår självkänsla och känner oss bekräftade. Du har kanske hört att ensam är stark? Det är samtidens största lögn. Vi behöver vänskap för att kunna vara starka och vara svaga. Vi behöver vänskap för att kunna leva helt enkelt. Längtan efter vänskap är medfödd. Jag är så tacksam att ha massa härliga människor i mitt liv. Här bredvid mig har ni @alzubaidijr som jag nyligen fått lära känna. Wow, vilken kille med massa kärlek och energi. Sådana människor skall man lyfta 🏻️🏻
Posted by Intagrate Lite

Lämna ett svar