Fiberanslutning

Då är fiberanslutningen indragen i huset. Tur att dom inte borrade i några strömkablar som sitter bakom väggen. Nu blir det att kolla igenom vad man skall välja för operatör för bredband och säga upp den befintliga.

  

Stopp i avloppet 

Det var stopp i avloppet i september och kommunen löste det genom att rensa. Men för att det inte skall komma tillbaka varannat år så bestämde kommunen att man skulle lägga nya rör. I dom gamla rören växte det in rötter. Rötter som gjorde att det blev stopp. Så nu har dom hugt ner dom höga träden och börjat gräva och lägga nya rör. Det bästa med detta är att utsikten blev ännu bättre nu.

 

Här byggs det en pool

Då håller grannen på att bygga en pool. För att dom skall kunna bygga denna pool så var dom tvungna att gräva från min tomtgräns. Men som tur är så kommer dom att återställa allt man kört sönder. För det ser inte alls bra ut just nu på uppfarten och på tomten. Får väl se hur länge detta kommer att pågå.

IMG_8223
IMG_8222  

Storm och åter storm….

Oavsett väder så måste man ut med hundarna. Men ikväll så hade jag gärna stannat inne. När jag väl kom ut så trodde jag att jag skulle blåsa bort. Träden svajade och vinden var stark. Men nu är jag inne och skall bli inne tills vinden avtar. Nu blir det en kopp te 🙂

 

iPhone 6 128GB Gold

Då har min iPhone 6 blivit levererad till kontoret. Beställde den för 1 vecka sedan och trodde att den skulle ta minst en månad innan den skulle komma då jag beställde en iPhone 6 på 128 GB. Hade jag haft vägarna förbi kontoret så hade jag redan haft den. Men nu får man vänta tills måndag eventuellt tisdag. Vi får hålla tummarna att jag kommer att vara nöjd med den. Har just nu en iPhone 5 men hade tänkt att byta ut den till en iPhone 5s men den var ändå snarlik så jag väntade på iPhone 6 istället. Så vi får se vad nästa köp blir, en iWatch kanske och en iPad mini 3.

iphone6-gold-select-2014