Uppgraderad till ett litet lyxigare rum

Då har man checkat in på hotellet och man blev uppgraderad till ett litet lyxigare rum. Rummet har en hall med kokvrå och stora garderober, kontor/tv rum, ett stort sovrum även här med en tv, strykrum samt badrum med bastu. Det kan inte bli bättre just nu.

IMG_1442-0.JPG

Kvällsmiddagen misslyckad

Beställde lite kvällsmiddag. Stod och valde mellan hamburgertallrik eller fläskfilé med pommes och bearnaisesås. Blev rekommenderad fläskfilén vilket jag beställde. Allt var så fint upplagt och det såg väldigt gott ut. Men så var inte fallet. Köttet och grönsakerna var inte ens varmt vilket förstörde hela smakupplevelsen. Nu i efterhand så skulle jag ha valt hamburgertallriken istället. Men nu vet jag till nästa gång att jag inte skall äta fläskfilén.

IMG_1292.JPG

Söndag

Då var det söndag och helgen är snart över och en ny arbetsvecka närmar sig. Vad har man gjort under helgen då? Jag har inte gjort så mycket. Har varit sjuk, känt mig orkeslös men idag har jag känt mig helt ok. Var ute på en långpromenad och fick massa frisk luft. Tror det var detta jag behövde. Man blir så seg när man bara ligger i soffan. När jag låg i soffan så bestämde jag mig för att städa lite sedan ut en sväng. Nu blir det att bara ta det lugnt och slö kolla lite på tv. Skall försöka komma i sängen lite tidigare ikväll.

Fredag

Fredag och snart gör man helg. Strax blir det fredagslunch sedan lite jobb. Och ikväll blir det lite bubbel och ännu mer gott att äta.

Incheckade på hotellet

Nu har man checkat in på hotellet. Vilket rum och vilken utsikt. Nu blir det lite tv tittande och sedan blir det läggdags. Sedan blir det bums i sängen då en intressant dag väntar på mig imorgon.

IMG_1210-0.JPG

IMG_1211-0.JPG

Inte långt kvar….

Då har man målat limbalkarna idag. Så nu är det bara att vänta på att snickaren kommer och lägger mattan och sätter dit golvlister sedan är allt klart invändigt. Det har tagit ett tag men snyggt blir det.

IMG_1173.JPG

IMG_1182.JPG

Lexus NX

Då har man varit och kollat på en Lexus NX. Denna bilen har allt jag vill ha, den är snygg, har bra med utrymme och bra comfort. Nu får vi se när man skaffar sig denna. Hoppas det blir snart.

image1

Flankstek till kvällsmiddag…

Då ligger man i sängen på hotellet och slö kollar på tv efter en god kvällsmiddag. Valde mellan hamburgare eller flankstek. Gissa vad jag valde, ja det blev flankstek. Den var väldigt mör och god, så detta var ett bra val.

1234