Stopp i avloppet 

Det var stopp i avloppet i september och kommunen löste det genom att rensa. Men för att det inte skall komma tillbaka varannat år så bestämde kommunen att man skulle lägga nya rör. I dom gamla rören växte det in rötter. Rötter som gjorde att det blev stopp. Så nu har dom hugt ner dom höga träden och börjat gräva och lägga nya rör. Det bästa med detta är att utsikten blev ännu bättre nu.

 

Här byggs det en pool

Då håller grannen på att bygga en pool. För att dom skall kunna bygga denna pool så var dom tvungna att gräva från min tomtgräns. Men som tur är så kommer dom att återställa allt man kört sönder. För det ser inte alls bra ut just nu på uppfarten och på tomten. Får väl se hur länge detta kommer att pågå.

IMG_8223
IMG_8222  

1:april skämt

Detta aprilskämt var nog en av dom påhittigaste jag varit med om. När jag skulle gå till min bil så satt denna på framrutan. Tyckte det kändes konstigt att man fick böter på en parkering som man kunde stå på när man skulle handla lite mat. Det stod inget om att man skulle betala, använda P-bricka eller att man fick bara stå en viss antal timmar. Jag såg en gul pappersbit på rutan. Jag tänkte, – vad är då detta?

 Döm av min förvåning så var detta ett aprilskämt 🙂

  

TRISS

Har precis köpt 2st Trisslotter och lite tidig påskgodis. Nu håller jag tummarna att jag vinner något 🙂

– Det blev tyvärr inte TRISS utan det blev trist 🙁

  

Kvällsmiddag

Efter att jag hade checkat in på hotellet så begav jag mig ner till restaurangen på hotellet. Det bästa med detta hotell är att dom bjuder på kvällsmiddag. Hann tyvärr inte få laxen då den hade precis tagit slut. Men det fanns räkpaj som jag tog istället. Till efterrätt så blev det kladdkaka med grädde, citronglass, ananas och melon. Kan bara säga…hur gott var inte detta då 🙂 Så nu blir det lite tv sedan så skall jag sova ut. 

 

  

Dagenslunch

Idag så blev det nudlar till lunch. Det som jag saknade med den här rätten var att det borde ha varit lite mer smak på den.  Annars så var den helt ok.